Kranselag på Litteraturhuset

Restauratør Lars Gulbrandsen og hans mannskap sto for serveringen på kranselaget på Litteraturhuset. Foto: Roy Freddy Andersen/Litteraturhuset
Restauratør Lars Gulbrandsen og hans mannskap sto for serveringen på kranselaget på Litteraturhuset. Foto: Roy Freddy Andersen/Litteraturhuset

Det nærmer seg åpning av Litteraturhuset, og onsdag 5. september var det duket for kranselag.

På det som trolig er byens flotteste takterrasse tok daglig leder Merete Lie, styreleder Frode Rekve og prosjektleder Roy Freddy Andersen på Litteraturhuset i mot gjestene til kranselag onsdag 5. september.

Bygningsarbeider, leverandører, prosjektledere og byggherre var blant de inviterte til arrangementet, og gjestene kunne se hvordan byggingen skrider frem.

På kranselaget ble det servert nydelig mat og drikke av Lars Gulbrandsen og hans mannskap i Fabel. Det er Fabel som skal drive de tre serveringsstedene som skal ligge i Litteraturhusets førsteetasje. De tre konseptene er en bokkafé, en matbar og en finere restaurant. Stedene skal dekke behovet til gjestene om de bare vil innom for å ta seg en kaffe, har lyst på en god «hverdagsmiddag» eller skal markere en spesiell anledning på det skal bli Fredrikstads  beste restaurant.

Litteraturhuset åpner 1. februar 2013, men restaurantdelen skal åpne 1. desember i år.

Fredriksborg Eiendom er byggherre for eiendommen. Les mer om Litteraturhuset her.

614586_404063906308358_933176086_o

Daglig leder Merete Lie viser Fredriksstad Blad og Byavisa rundt i det som blir storsalen i Litteraturhuset med plass til 400 mennesker. Foto: Roy Freddy Andersen/Litteraturhuset